Ilmu & skill MAHAL yang patut anda masa kini

Jom belajar kemahiran membaiki telefon bimbit dengan mudah dan jana pendapatan lumayan anda sekarang!!

KURSUS BASIC + SEMI-ADVANCE

BELAJAR MEMBAIKI HANDPHONE 2021

  • TERIMA KASIH DAN TAHNIAH diucapkan kerana berminat untuk belajar ilmu kemahiran yang sedang up-trending dan semakin tinggi permintaan ini. Kursus ini adalah gabungan ilmu basic + semi-advance selama 3 hari yang akan membongkar segala teknik, trick, rahsia dan segala yang diperlukan untuk menjadi seorang technician ala profesional walaupun dari #zero.
  • SIAPA YANG PATUT JOIN KURSUS NI?
  • Newbie/beginner yang minat repair phone
  • Pelajar-pelajar IPT yang nak tanggung perbelanjaan belajar
  • Lepasan SPM, U, kolej atau fresh graduate
  • Peniaga-peniaga gajet, aksesori atau telekomunikasi
  • Yang nak buat duit, buka bisnes part time atau full time
  • Penganggur terhormat

TEMPAT TERHAD SAHAJA

Tahukah Anda?

Bisnes repair handphone boleh jana income 4-5 angka sebulan walaupun buat part-time sahaja. Ya, ini realiti. Yang dah mula buat je tau bagaimana mereka terpaksa mengaut untung beratus ringgit setiap hari hanya dengan repair phone sahaja.

BIAR BETUL?? MACAMANA BOLEH UNTUNG SEBANYAK TU?

Harini siapa yang tak guna phone? Boleh kata setiap orang harini guna phone. Tiap hari, ramai yang mengalami masalah phone rosak. Tetapi masalah mereka ialah susah nak cari technician repair phone yang dipercayai, harga yang berpatutan dan berkualiti sebab technician di Malaysia ni masih kurang berbanding pengguna yang terlalu ramai.

0 %
Daripada 32juta penduduk Malaysia adalah pengguna telefon bimbit aktif. Di sini menunjukkan ramai orang yang guna lebih dari 1 phone. (sumber SKMM, Feb 2017)
0 %
Kerosakan phone yang biasa berlaku adalah kerosakan basic sahaja. Contohnya seperti skrin pecah, bateri rosak, tak boleh cas, mati tiba2, stuck, masuk air dan sebagainya. Jadi jika kita belajar basic repair phone sahaja, kita dah menguasai hampir 70% dari bisnes repair phone ni.
0 %
Keuntungan mudah. Tau tak, harga market upah repair handphone ni tinggi tau berbanding sparepart die murah jer. contohnya:
  • skrin pecah, tukar skrin fullset. kena cas RM200-300. modal RM40-80 je.
  • tak boleh cas, repair charging port. kena RM50-100. modal RM2-10 je.
  • phone mati, masuk air, jatuh, stuck, dll. Repair kena dlm RM50-200. modal baru RM0-10 je.
  • dan banyak lagi la..

*klik untuk lihat video

TAHNIAH KERANA MEMBUAT KEPUTUSAN YANG BIJAK UNTUK BELAJAR ILMU KEMAHIRAN YANG MUDAH BUAT DUIT INI...

Orang kata, 2019 ni tahun ekonomi mencabar. Apakata kita jadikan tahun ni permulaan untuk belajar ilmu kemahiran yang mudah ni dan jadikan tahun ni kepada “2019 tahun lubuk buat duit dengan repair phone!” 

JOM BELAJAR BAIKI TELEFON BIMBIT DI KURSUS ANJURAN QUBIZ TECH ACADEMY

[#INFO] Ini adalah kursus 3 hari yang menggabungkan ilmu basic + semi-advance dalam kemahiran repair phone yang akan membongkar teknik, trick dan segala yang diperlukan untuk menjadi seorang juruteknik smartphone dan bisnesman ala #PROFESIONAL walaupun dari #ZERO

[#FAKTA] Ramai yang dah berjaya buat duit lumayan dengan repair phone selepas join kelas ni. Tak sampai seminggu je mereka dah dapat pulangan semula lebih dari jumlah duit yang dilaburkan untuk ke kursus ni. #jom join kami sebagai “Technician Smartphone #QubizTech”

"Tak Rugi Berubah Untuk Bisnes, Tapi Rugi Kalau Tak Nak Berubah"

INFO KURSUS TERDEKAT KAMI:

Berikut adalah kursus-kursus yang kami akan adakan pada masa terdekat ini

Shah Alam

SELANGOR
  • 🗓Tarikh : 21, 22 & 23 September 2019
  • 🕘Masa : 9.00 am - 5.00 pm
ditutup

KUANTAN

PAHANG
  • 🗓Tarikh : 26,27 & 28 Oktober 2019
  • 🕘Masa : 9.00 am - 5.00 pm
ditutup

kota kinabalu

SABAH
  • 🗓Tarikh : 30 November, 1 & 2 Disember 2019
  • 🕘Masa : 9.00 am - 5.00 pm
DITUTUP

Jom follow facebook kami untuk mengetahui maklumat lanjut dan kursus-kursus yang bakal kami adakan 👇

❖Antara ilmu dan kemahiran yang akan dipelajari semasa kursus nanti :👇

Mengenali & teknik menggunakan peralatan repair phone dengan betul

Mengenali komponen2 penting dalam phone serta fungsinya

Teknik/trick 3S & pantang larang membaiki telefon bimbit

Teknik mengenalpasti kerosakan dan tanda2 berlaku kerosakan phone

Teknik repair kerosakan dengan betul, mudah dan berkesan [teori & amali]

Teknik guna solder & blower dengan betul untuk membaiki phone.

Teknik repair phone yang mati akibat masuk air, jatuh, mati tiba2 dan sebagainya.

Belajar membaiki kerosakan yang melibatkan software

Rahsia mendapatkan sparepart dan tools yang murah dan berkualiti

Cara setup bisnes dan urus bisnes dengan baik

Teknik pemasaran bisnes yang selamat, mudah dan berkesan

Rahsia jana income +-RM500 sehari dengan bisnes gadget dan telekomunikasi

……… DAN BANYAK LAGI…….

Anda dah bersedia?

TEMPAT TERHAD, DAFTAR SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!!

🎁 🇵 🇪 🇷 🇨 🇺 🇲 🇦❗ 🎁

Set lengkap peralatan dan keperluan membaiki telefon yang jumlahnya bernilai #RM520++

  • Pro tools box set RM120
  • Alat pengesan kerosakan RM89
  • Soldering iron RM35
  • Pemegang litar PCB RM30
  • Soldering Paste RM20
  • Soldering wire RM30
  • Solder wick RM20
  • Pelapik kerja bermagnet RM28
  • Buku panduan asas membaiki telefon bimbit RM79
  • 2 keping DVD tutorial membaiki telefon bimbit bernilai RM70
  • Modul khas belajar ilmu marketing digital bernilai RM800++

**selain itu, kelebihan lain yang peserta akan dapat :

  • Sijil penyertaan kursus
  • Join group khas teknikal support
  • Tenaga pengajar yang supportive, berpengalaman dan hebat
  • Peralatan & tempat belajar yang lengkap & selesa.
  • Makan dan minum desediakan sepanjang kursus
  • Boleh bawa seberapa banyak phone rosak untuk dibaiki terus dalam kelas (free upah)
  • Ilmu & kemahiran yang sangat berharga dan penting utk dipelajari.
  • Kenalan baru dan ilmu baru😊
  • Ilmu SEMI-ADVANCE phone reparing bernilai RM1500++
  • Modul khas belajar ilmu marketing digital bernilai RM800++

WOW! BANYAKNYA FREEGIFT DAN KELEBIHAN. JUMLAH SEMUA NI LEBIH RM3000 TAU! 

TAPI, YURAN YANG DIPERLUKAN UNTUK DAPAT SEMUA NI HANYA RM2290.00 sahaja!!

*OPPSSS SEKEJAP!… KAMI NAK BAGI SPECIAL DISKAUN 70% KHAS UNTUK 20 ORANG TERAWAL!
.
*HANYA RM899 UNTUK 20 ORANG YANG TERAWAL UNTUK MENDAPATKAN SEMUA TAWARAN DI ATAS!!
.
🔔🔔 Ya!! RM899 SAHAJA! 🔔🔔

NANTI DULU!
EARLYBIRD PROMOTION!
RM799 SAHAJA
(Khas untuk 5 orang terawal yang membuat pembayaran penuh)

ANDA HANYA PERLU BAYAR RM799 SAHAJA jika anda membuat pembayaran penuh sekarang!

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan dan admin kami akan bantu anda untuk proses pendaftaran.

Copyright © Qubiz Tech Academy 2021